Freelancing kan løse absurd ledighed

Vi taber som samfund, når vi ikke lykkedes med at forbinde talentfuld, ledig arbejdskraft med ubesatte jobmuligheder. Freelancing kan være løsningen på problemet.

Et absurd eksempel
Christian Scharffenberg er 32 år, holder en kandidatgrad fra Copenhagen Business School, og så har han i øvrigt 17 års erhvervserfaring. Christian er også fra Norge, og har siden han kom til Danmark for at studere haft svært ved at få foden ind på det danske arbejdsmarked. Det kan på mange måder virke absurd, når han efter at være blevet freelancer på Chabber, har modtaget en gennemsnitlig rating på 4,6/5 stjerner over 31 tjenerjob/-gigs. Dertil kommer kommentarer såsom Christian er et fantastisk menneske med god energi og massere af engagement”, og tilbud om fastansættelse. Christian er et pragteksempel på den værdi digitale arbejdsplatforme kan skabe for det danske arbejdsmarked.

En win-win-win-situation
De digitale freelanceplatforme gør job, der tidligere blev ineffektivt distribueret, tilgængelige for alle online. Der er der fordele i for både Christian, danske virksomheder og Danmark. For Christian nedbringes den store udfordring, der ligger i at have et begrænset netværk, og det bliver i stedet et spørgsmål om de kompetencer, han som arbejdstager besidder. Virksomheder der før har sgu bruge timevis på at finde bemanding, får med få klik adgang til topkompetent arbejdskraft. Til sidst, modtager Danmark skatteindtægter, som højst sandsynligt var gået tabt ellers. Det tillader vi os at kalde en win-win-win situation.

Vi er stolte over at aktivere oversete kompetencer som Christian, og ser frem til at kunne fortælle flere succeshistorier i fremtiden.
https://www.chabber.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *