Claus Meyer køber sig ind i fremadstormende tjener-portal

Ny dansk tjener portal får fashionabel medaktionær

Den danske madkonge Claus Meyer køber sig ind hos den fremadstormende tjener portal Chabber, der en dansk internetportal målrettet hotel- og restaurationsbranchen.

Det blot et år gamle Chabber forbinder 4.500 freelancere med 240 virksomheder, der blandt andre tæller Arp Hansen kæden, Radisson Blu og Copenhagen Admiral.

Hvis udviklingen fortsætter, som den er startet, kunne jeg sagtens se Chabber som en international succes. Udfordringerne er de samme i mange lande og storbyer,« siger Michael Ingemann, bestyrelsesformand for Claus Meyers selskab, i en pressemeddelelse.

Ambitionen med Chabber har fra start været et globalt setup. Og derfor har vi målrettet vægtet det højt at omgive os med personer, der kan hjælpe os på den rejse., udtaler Valdemar Gaarn Rasmussen i meddelelsen.

Chabbers teknologi minder blandt andet taxatjenesten Uber. Men de omstridte ansættelsesforhold hos Uber har fået Chabber til at handle anderledes:

Vi ser det ikke som et problem at tilpasse freelanceplatformen til arbejdsmarkedets etablerede rammer. Derfor påtager vi os ansvaret som arbejdsgiver og sikrer dermed indberetning til SKAT, forsikring og sociale ydelser, siger Sebastian Løvgreen.

Med Claus Meyer ombord begynder Chabber nu de indledende tests i England. I den forbindelse er Chabber også i gang med at rejse yderligere kapital.

I meddelelsen fremgår det ikke, hvor stor en andel Claus Meyer har købt.

Link til artikel: https://www.business.dk/detailhandel/claus-meyer-koeber-sig-ind-i-fremadstormende-tjener-portal

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *