Er du ny som chabber? Sådan kommer du godt i gang!

Du har registreret en profil, og nu skal du i gang med at tage freelancevagter. Mange chabbere begår de samme fejl, når de søger i starten. Det gør vi noget ved i den her blog, som giver dig gode råd til, hvordan du kommer hurtigt og godt fra start!

Inden vi går i gang
Inden vi kommer til de gode råd, vil vi gerne understrege klart største årsag til, at nogle chabbere har svært ved at komme i gang. De søger ganske enkelt ikke nok vagter. Når den første vagt er i hus, bliver de næste LANGT nemmere. Så det er bare om at komme i gang med at søge (lige her), og bruge de gode råd du får nedenfor.

Okay, lad os komme i gang med de gode råd

1. Ansøg ALLE de vagter du er interesseret i 
Der er intet loft på antallet af ansøgninger, du kan sende af sted. Derfor skal du søge alle de vagter, du er interesseret i. Når du bliver bekræftet, trækker vi automatisk de ansøgninger tilbage, der overlapper. Du kan lige så godt komme i gang med det samme lige her.

2. Download vores app
Hvis du ikke allerede har gjort det så downloadet vores app nu. Med app’en i din lomme får du dagligt en notifikation, med nye jobs der matcher dig, og det tager dig ingen tid at søge dem.

3. Vær klar i travle måneder
Maj, juni, august, september, november og december er vanvittigt travle måneder. Så det er bare om at være klar til at arbejde i de her måneder, for det er perfekte måneder at kickstarte din profil i!

4. Udfyld din profil 100%
De fleste chabbere sørger for at udfylde alle dele af deres profil, så virksomhederne virkelig kan se, hvem de er. Så hvis du ikke gør det, er det en stor ulempe.

Det var det. Vi er ret selvsikre omkring, at hvis du følger vores råd, så sparker du røv på din første vagt inden længe. Hvis du har spørgsmål eller vil have information om vagter, hvor chancen for at blive bekræftet er stor så hop ind på www.chabber.com og skriv til os i chatten. Du kan også bare gå i gang med at søge de vagter med det samme her. Vi glæder os til at se dig på din første vagt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *