Et 100% fleksibelt studiejob | Freelancer i hotel- og restaurationsbranchen

Det kan være svært at leve af SU alene, men det kan også være svært at passe sine studier og samtidig forpligte sig til et studiejob. I denne blog fortæller vi, hvordan Chabber fungerer. Herunder hvordan det er et 100% fleksibelt studiejob, som giver dig mulighed for at justere dit arbejdsliv op og ned, alt efter behov, og samtidig lære en masse nye mennesker at kende.

Hvad er Chabber?

Chabber er en freelanceplatform til hotel- og restaurationsbranchen. I dag tager tusindvis af ”chabbere” vagter hos hundredevis af virksomheder i branchen. Det gør de via vores platform www.chabber.com. Læs hvordan nedenfor.

1. Opret en profil

For at komme i gang som chabber, kræver det at du opretter en profil, hvor du tydeligt viser hvem du er, og hvad du kan. Har du erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen, er det et stort plus, hvis du fremhæver det. Du kan oprette en profil her.

 2. Tag de vagter der passer dig

Når du har færdigoprettet en profil, er du klar til at tage de vagter, som du finder attraktive ift. dit liv og dine præferencer. Det er ganske enkelt. Via vores joboversigt, som du har her, finder du et overblik over alle vagter, som virksomheder i dit område har lagt op. Joboversigten gør det nemt for dig at overskue vagternes omfang og krav. Alt du skal gøre herfra er at klikke ”ansøg”, og så får du svar hurtigst muligt.

3. Connect med dine nye kollegaer

Du vil meget ofte skulle arbejde med andre chabbere, og dem sørger vi selvfølgelig for, at du får mulighed for at lære endnu bedre at kende. Med andre ord, når du skal arbejde med andre chabbere, bliver de tilføjet til dit netværk, og du kan nu chatte med dem før og efter jeres vagter – hyggeligt ik’?

Savner du mere information om Chabber, kan du finde meget mere på www.chabber.com. Du kan også se en af vores stiftere, Valdemar, forklare hvordan du kommer godt fra start i videoen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *