Frederikke: “Jeg elsker fleksibiliteten, og har fået en masse nye venner som chabber”

Frederikke oprettede sin profil i juni ’17, tog sit først tjener job i august, og i dag har hun taget 37 vagter som chabber. I denne blog fortæller Frederikke om, hvem hun er, og hvorfor hun er chabber. Du kan oprette din egen chabber-profil lige her, eller se ledige tjener job på siden her.

Hvem er du? 
“Jeg hedder Frederikke, og jeg er 20 år. Jeg blev student i 2016, og har nu næsten haft to sabbatår. Det har været to sindssyge år, hvor jeg tilsammen har rejst i 12 måneder, og besøgt over 30 lande. Jeg har rejst med mine gymnasieveninder, mine folkeskoleveninder, min kæreste og en gruppe helt fremmede. Jeg føler mig meget heldig.”

Hvorfor har du valgt at arbejde i hotel- og restaurationsbranchen?
“Jeg startede med at arbejde i hotel- og restaurationsbranchen, da jeg blev 18 år, og jeg har faktisk stadig det samme tjener job i dag. Jeg har valgt at arbejde i branchen, fordi jeg elsker det hurtige tempo og de skiftende arbejdsdage. Det er altid en fornøjelse at være med til at give gæsterne en ekstraordinær oplevelse, og særligt på ekstra betydningsfulde dage, som bryllupper, konfirmationer, fødselsdage osv.”

Hvad er god service for dig?
“I min optik består god service i de ekstra små ting – vinklen på tallerkenen, bestikkets placering og duens runding. Det er også oftest disse ting, jeg hører folk kommentere i krogene og senere takke for, når de går.”

Hvorfor er du chabber, og hvordan kom du i gang med det?
“Jeg er chabber, fordi jeg elsker fleksibiliteten og måden siden bliver administreret på. Jeg lærte konceptet at kende, da jeg havde en vagt på mit faste arbejde med en anden chabber. Jeg har faktisk mødt flere chabbere på den måde, og fået flere nye venner derigennem.”

Hvad er din bedste oplevelse som chabber?
“Min bedste oplevelse som chabber var et stort arrangement for DR, hvor jeg stod i baren i 12 timer. Vagten fløj bare af sted, og jeg lærte flere nye drinkshemmeligheder af min chabber-kollega. Dagen efter min vagt havde jeg ikke bare fået en god rating, men også en bekræftende kommentar med på vejen.”

Hvad er en god Chabber-vagt for dig?
“En god Chabber-vagt er, når man har haft det sjovt og virksomheden til sidst beder en om at søge hos dem igen. En god Chabber-vagt er også, når arbejdsopgaverne er blevet løst i fællesskab og med godt humør. Den gode stemning er essentiel!”

Hvad kan du give af gode råd til nye chabbere på platformen?
“Mit bedste råd til nye chabbere er, hold hovedet højt, og gør hvad du plejer. Det kan virke meget skræmmende hele tiden at skulle ud på en ny arbejdsplads, men min erfaring er at virksomhederne altid er meget søde og hjælpsomme.”

Kommentar fra Team Chabber
Hos Chabber er det et privilegie at have en pige som Frederikke med på holdet. Hvilket bliver bekræftet, hver gang hun scorer en ny 5-stjernet rating. Hvis du vil med på Frederikkes og vores hold, så opret en profil i dag lige her. Hvis du har spørgsmål til os inden så skyd endelig løs i vores chat. Vi håber at se dig snart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *