Har dine aflysninger også skadet, antallet af vagter du får? Så læs med her.

Det virkede måske ligegyldigt, da du aflyste din vagt, men nu er det blevet rigtigt svært at få vagter, da din profil viser, at du har aflyst førhen. Men hvordan får du igen en stærk profil, så du kan lande alle vagterne? Det får du svar på i bloggen her.

Forstå aflysningsmekanismen
Før vi kaster os ud i, hvordan du får din profil tilbage på toppen, er det vigtigt, at du forstår, hvordan aflysningsmekanismen på Chabber fungerer. Aflysninger vises i procent, af de jobs du har taget. Vi fremhæver din aflysningsprocent med grøn, sort og rød, alt efter hvilket niveau den ligger på, og dermed kan den både fremme dine chancer for at få job, men i den grad også skade dem. Se intervallerne nedenfor:

0%               =                   Grøn

1-20%         =                   Sort

+20%           =                   Rød

Alt efter hvilken kategori din aflysningsprocent ligger i, placerer vi din profil højere eller lavere i virksomhedernes oversigt over chabbere. Med en rød aflysningsprocent vil du næsten altid lande helt i bunden, mens en grøn aflysningsprocent vil tage dig tættere på toppen.

Lad os få dig tilbage til toppen
Nu skulle du gerne forstå, hvilke konsekvenser en aflysning har for dine jobchancer. Selvom skaden er sket for dig, er det ikke for sent at få din profil tilbage på et godt niveau. Det handler ganske enkelt om at få en masse vagter, så aflysningsprocenten bliver reduceret. Men hvordan gør du det, når din profil allerede har taget skade? Du gør følgende to ting:

1. Du søger vagter, hvor der skal bruges mange chabbere
Når en virksomhed skal bruge mange chabbere, er de mere tilbøjelige til at acceptere chabbere, der før har aflyst, da de skal have fyldt alle vagterne. Så hvis du ser en virksomhed, der søger +10 chabbere, så få sendt din ansøgning efter den. Du kan finde dem lige her.

2. Du søger vagter på dagen, hvor de afholdes
Hvis en vagt stadig er oppe, på dagen hvor den skal afholdes, så er der stor chance for, at virksomheden endnu ikke har fundet en chabber. Her skal du slå til. Virksomheden har akut brug for hjælp, og så er den ligeglad med dine forhenværende aflysninger, hvis bare du kan stå der på dagen!

Det var det vi havde til dig i det her blogindlæg. Hvis du følger rådene, og søger de rigtige job nu, er du snart tilbage på toppen. Vil du have ydereligere hjælp til, hvordan du får reduceret din aflysningsprocent, så skriv endelig til os i chatten, så kan vi pege dig i retning af de rigtige job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *