Madkastellet: “Derfor bruger vi Chabber til at finde tjenere og bartendere”

Madkastellet har igennem de sidste 15 år været i blandt landets førende cateringvirksomheder. Senest er Madkastellet blevet kåret som ”Årets bedste cateringleverandør” til ”Møde & Event Award” – en pris som de har vundet flere gange tidligere. På nuværende tidspunkt råder Madkastellet over 20 forskellige venues, hvor de både står for mad og personale, og hvor kravene til kvalitet og eksekvering er høje. Noget som de kan finde igennem Chabber, hvor de lejer serveringspersonale og bartendere til deres arrangementer.

Vil du læse mere om Chabber med det samme? Så klik her.

Kvalitet og imødekommenhed er afgørende
”Vi benytter Chabber pga. kvalitet og ikke mindst deres indstilling til at imødekomme vores behov”, siger Thomas Madvig, der siden 2017 har været Personale- og HR-chef for Madkastellet med ansvar for freelancebookinger (herunder bartender- og tjenerbooking), rekruttering og det overordnede HR-ansvar.

Kvalitet er for Thomas Madvig og Madkastellet et must, hvis man har ambitioner om at forblive en af landets førende cateringvirksomheder – dette gælder også det serveringspersonale og de bartendere, som der bliver booket igennem Chabber. Er det tjenere, Madkastellet står og skal bruge til et arrangement, er det ifølge Thomas Madvig afgørende, at tjenerteamet leverer på højeste niveau, fra de ankommer til de har fri. Det vigtigste for Thomas Madvig har dog været, at de med Chabber har fundet en leverandør af serveringspersonale og bartendere, der er i stand til at imødekomme deres særlige behov.

”At Chabber kan og vil imødekomme vores særlige behov ift. bartender- og tjenerbooking er afgørende. Vi er nemlig nødt til at have en personlig kontakt i Chabber i stedet for at benytte onlineportalen. Og her er teamet i Chabber dejligt positive og konstruktive i deres stil”, siger Thomas Madvig.

”Cateringvirksomheder med særlige krav bør ringe til Chabber i dag”
Spørger man Thomas Madvig, har Madkastellets brug af Chabbers service været en klar indikation på, at Chabber kan levere personale til alle typer cateringvirksomheder. Den online platform som Chabber har bygget er en rigtig god løsning for 9/10 virksomheder indenfor restaurationsbranchen, men for den sidste 1/10, som Madkastellet ser sig som en del af, kan Chabber også levere varen. Hvis man er personaleansvarlig i en cateringvirksomhed, bør man ifølge Thomas Madvig give Chabber et ring i dag og høre om mulighederne for et samarbejde.

Hvis du har spørgsmål til Chabbers koncept, vil læse mere, eller vil oprette en profil med det samme, så kan du klikke lige her.Thomas Madvig, 45 år fra Farum

Personale- og HR-ansvarlig hos Madkastellet.
Tidligere DJ og studievært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *