Freelanceplatforme skaber et naturligt match mellem virksomheder og studerende

Med et eksempel fra fodboldlandskampen mellem Danmark og Polen i september 2017, giver vi i dette indlæg et eksempel på de muligheder, freelanceplatforme skaber for både virksomheder og arbejdstagere i hotel- og restaurationsbranchen.

Mange dage er der fuldt hus hos Danmarks nationalstadion, Parken, men der kan ikke være fodboldkampe, koncerter osv. hver dag. Det stiller krav til AirGroup, som står for alt F&B i parken, og deres tjenerteam. Nogle dage har de behov for nul tjenere, andre dage har de +60 tjener job. Der er altså et enormt behov for fleksibilitet.

Andre steder i Danmark sidder der tusindvis af studerende med snuderne i diverse bøger. Deres SU sikrer dem tag over hovedet og mad på bordet, men de har et behov for ekstra indkomst, hvis livet skal forsødes lidt. Derfor har de brug for et fleksibelt studiejob.

AirGroup og de studerende formår at løse det her behov via vores freelanceplatform. AirGroup gik 7 dage inden kampen mellem Danmark og Polen i september ind på www.chabber.com’s digitaliserede tjenerbooking. Her postede de 20 tjener job, og nåede ud til 2.467 freelancere i Københavnsområdet. Blandt de 2.467 freelancere sad der 44 studerende, som var 100% klar på et job som tjener med tårnhøj stemning. AirGroup bekræftede, med et par klik, de 20 bedste nogle dage senere, og stod kampklar da slaget skulle slås.

Ovenstående illustrerer hvordan virksomheder med behov for fleksibel arbejdskraft med fordel kan leje tjenere og andet personale via freelanceplatforme, og derigennem nyde godt af de studerendes behov for fleksibilitet, og samtidig give dem nogle fantastiske oplevelser og jobmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *