Vil du have mere ud af Chabber? Så lad os hive dig op på næste niveau!

Du har haft succes som Chabber. Du har haft dine første vagter, men nu savner du udfordringer. Fedt! For det vil vi gerne give dig. I denne blog giver vi dig et indblik i, hvordan du kan blive en endnu dygtigere chabber på vores bartenderkursus.

Bartenderkursus i samarbejde med Cocktailkursus.dk
Vi er gået sammen med Cocktailkursus.dk for at tilbyde dig et 4-dages bartenderkursus, hvor du bliver gjort til en stjerne bag baren, og i øvrigt får nogle super fede dage sammen med 10-15 andre chabbere. I skal både lære, lave og smage litervis af lækre drinks, så I i fremtiden kan kaste dem over baren til en masse glade gæster.

Lære cocktails
På kurset vil jeres erfarne bartendercoach lære jer historien bag en masse forskellige cocktails, og give jer indsigt i hvorfor diverse ingredienser går godt sammen. I samme omgang vil han/hun vise dig, præcis hvordan hver enkelt cocktail skal rystes sammen!

Lave cocktails
Når du har set og hørt alt, hvad du skal, så er det din tur til at ”shine”. Du ryger bag baren, for at ryste cocktails sammen. Alt sammen imens din bartendercoach guider dig til, hvordan du bliver endnu bedre.

Smage cocktails
Festen stopper slet ikke her! For når nu cocktailsne er rystet sammen, skal de selvfølgelig ikke gå til spilde. I skal sammen smage på (ikke tømme haha) cocktailsne, så I forstår cocktailen, og kan guide jeres fremtidige gæster.

Når du har været igennem de tre trin, og har bestået kurset, får du et stempel på din profil, som viser, at du er ”certificeret bartender” fra Cocktailskursus.dk’s bartenderkursus, hvorved du nu er mere end klar til at tage alle de fede bartendervagter!

Hvor kan jeg tilmelde mig?
Hvis du klikker på linket nedenfor, sender vi dig direkte over til tilmeldingssiden, hvor du kan se, hvornår det næste kursus nær dig, bliver afholdt. Her kan du selvfølgelig også tilmelde dig kurset! Har du spørgsmål, er du som altid velkommen til at hive fat i os via chatten.

Link til tilmeldingsside

Vi glæder os til sammen at tage dit skill-set op til næste niveau!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *